TREBONN ARTIKELEN

Trebonn

Italiaans design voor het werkblad

Italiaans design is over de hele wereld gewild. Dankzij de Italiaanse frisse kijk op vormgeving, functionaliteit en kwaliteit oogt vormgeving van onder de Alpen gewoonlijk mooier, chiquer en vaak ook kleurrijker. Dit is precies de kracht van het Italiaanse merk Trebonn. Dit jonge merk is erin geslaagd alledaagse artikelen te herinterpreteren en grondig te vernieuwen. Ze zijn daardoor niet alleen mooier en speelser maar ook nóg beter in gebruik. Zo leidt een verbetering in design rechtstreeks tot een verhoging van de functionaliteit. Drijvende krachten zijn vader Cesare en zijn twee zonen Frederico en Nicolo Bonardi – de drie ‘Bon’ ofwel Trebonn.

Lekker koken, goed leven

Trebonn is zich voortdurend bewust van de kracht van Italiaans design is en ontwerpt op basis daarvan producten. Vernieuwen vanaf de basis dus, met als resultaat producten die werkelijk innovatief zijn en geen variaties op bestaande. De ambitie om iets unieks te ontwerpen en een gemeenschappelijke, Italiaanse passie voor design, lekker koken en een goed leven vormen de vonk van dit mooie merk.

Omdat alle artikelen van Trebonn mooi zijn verpakt, zijn ze ook mooi als (relatie)geschenk voor de liefhebber van design, lekker koken en een goed leven.


Första is de exclusieve distributeur van Trebonn voor de Benelux.

Nog even op een rij...
Iconische artikelen
Dankzij herinterpretatie.
Italiaans design
Mooi, chique en kleurrijk.
Optimale functionaliteit
Dankzij doordacht ontwerp.
Mooie verpakkingen
Perfect als geschenk.