Specificaties & informatie

Vlees- en oventhermometer

Artikelnummer:
106611

Omschrijving

Bijzonder aan deze thermometer van Kitchen Basics is dat hij zowel de kerntemperatuur van vlees àls de oventemperatuur meet. Handig, want zo houd je beide tegelijkertijd in de gaten. De duidelijke wijzerplaat geeft de aanbevolen kerntemperaturen voor verschillende soorten vlees en gevogelte. Het temperatuurbereik voor vlees is van 40 tot 100°C. Voor de oven is dat van 50 tot 300°C. De behuizing en meetsonde zijn gemaakt van van roestvrij staal, de wijzerplaat van hittebestendig glas. Een insteekhoesje met clip is inclusief.

Belangrijkste kenmerken:

  • Meet de kerntemperatuur en de oventemperatuur
  • Geeft aanbevolen kerntemperaturen weer
  • Temperatuurbereik vlees: 40 tot 100°C
  • Temperatuurbereik oven: 50 tot 300°C
  • Behuizing en meetsonde gemaakt van van roestvrij staal
  • Inclusief insteekhoesje met clip