Over Första

Första is importeur en distributeur van kwaliteitsmerken en -artikelen op het gebied van koken en keuken. Naast mooie merken als Ibili, Aerolatte, Römertopf, Butler en meer bieden wij een grote collectie basis-artikelen voor in en om de keuken. Onze klanten zijn o.m. zelfstandige kookwinkels, grootwinkelbedrijven, professionele webshops en horecagroothandel - in België en Nederland. Första, een tweede generatie familiebedrijf, is gestart in 1991 met hulp van 2 bevriende Zweedse bedrijven. Vandaar onze naam 'Första' dat in het Zweeds 'de eerste' betekent!

Bij Första staat alles in het teken van jouw business. Want wil jij het verschil kunnen maken naar jouw klanten dan moet je kunnen rekenen op een betrouwbare en solide partner. Zeker in een competitieve en snel veranderende markt.

  • Enorm assortiment - Ons enorme assortiment kook-, keuken– & huishoudelijke artikelen maakt dat je efficiënt zaken kunt doen met een beperkt aantal leveranciers. Naast mooie kwaliteitsmerken als Ibili, Aerolatte, Römertopf, Butler en meer bieden wij een breed en diep assortiment ‘kitchen basics’ – basis artikelen voor in en rond de keuken.

  • Snel en uit voorraad - Wij leveren alle artikelen in ons assortiment direct uit voorraad vanuit ons magazijn in Tiel. Snel, betrouwbaar en desgewenst in kleine aantallen. Voor onze vaste klanten behoren ook cross-docking en dropshipment, waarbij wij jouw (webshop-)bestellingen namens jou verzenden, tot onze mogelijkheden. Dit maakt dat je voorraden en risico’s kunt beperken, en je omloopsnelheid kunt verhogen.

 

 

  • Alles wat je wilt weten - Alle informatie over artikelen, leveringen, prijzen en voorraden hebben wij snel beschikbaar. Actueel en compleet. Volledig geautomatiseerd en desgewenst geïntegreerd met jouw bedrijfssysteem. Perfect voor het efficiënt managen van je administratie en logistieke processen; het vullen van je kassasysteem of het beheren van je webshop.

  • Uitgebreide ondersteuning - Om je verkoop te maximaliseren, ondersteunen wij je graag in je verkoop en marketing. Met assortimentsadvies, schappenplannen, point-of-sale materialen, verkooptrainingen, instore demonstratie’s en meer.

  • Fijn zakendoen - Wij staan voor persoonlijk en prettig zakendoen, liefst op een informele manier. En bestellen doe je eenvoudig, hoe en wanneer je wilt: via onze catalogus, onze webshop, EDI, telefonisch of in een persoonlijk gesprek in onze showroom in de Trade Mart Utrecht.

Meer weten? Bel of mail ons voor een afspraak of kom naar de Trademart in Utrecht. Welkom!

 

Aerolatte
Brix
Butler
Dr. Friedrichs
Dr. Oetker
Drosselmeyer
Ibili
Inno Cuisinno
Kitchen Basics
New Soda
Ooni
PavonIdea
Römertopf
Ronneby Bruk
Zenker

Trade Mart Brussels

 

Wij nodigen je van harte uit om onze showroom te bezoeken op de afdeling Kitchen & Dinner van Trade Mart Brussels, het handelscentrum voor non-food detailhandel. Hier presenteren wij alle merken in onze collectie! De Trade Mart is gevestigd op Atomiumsquare 1 in Brussel (België). De Första-stand vind je op Level D - W Dallas 429A.

De komende beursdagen zijn:

  • Maandag 29 maart 2021 | Monday opening 

  • Maandag 26 april 2021| Monday opening

  • Maandag 31 mei | Kitchen Demo Day

  • Maandag 28 juni 2021| Monday opening

Buiten de collectieve openingsdagen is het altijd mogelijk om een afspraak in te plannen in onze showroom.

TMU Forsta Stand